Diensten

Onze hoofdactiviteit is het adviseren van opdrachtgevers in ruimte akoestiek, lawaaibeheersing en geluidsproblemen.  Daarnaast helpen wij opdrachtgevers bij sporttechnische inrichtingsvraagstukken voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Wij vertalen advies en gebruikerswensen naar een passende oplossing binnen gestelde budgetten, conform laatste eisen, normen en voorwaarden.  Opdrachtgevers zijn gemeenten, scholen, exploitanten, architecten, aannemers,  ontwikkelaars en particulieren. Inácional kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit en hands-on benadering.

Akoestiek en geluidsbeheersing 

Inácional heeft een exclusieve samenwerking met TIG Akoestiek (www.tig-akoestiek.nl). TIG akoestiek is gespecialiseerd in ruimte-akoestiek, geluid reduceren en beheersen. Een goede ruimte-akoestiek in een accommodatie voorkomt slechte spraakverstaanbaarheid, overmatige galm, concentratieverlies en andere geluidsproblemen. Voor nagenoeg alle geluids- of akoestiek problemen in sportaccommodaties (conform NOC-NSF/ISA richtlijnen), maar ook voor schoolgebouwen, kantines en spreekruimtes, kunnen wij u voorzien van een passend advies en oplossing. Als garantie, zwart op wit, doen we een geluidsmeting vooraf en achteraf.

Sporttechnische inrichtingen 

Wij spelen graag een rol bij het maken van een leveranciers onafhankelijk plan van inrichting, indien gewenst inclusief indelingstekeningen, plan van eisen en (inrichtings-)bestekken. Wij kunnen ook de offerte  aanvraag en -begeleiding en het offertevergelijk voor zowel nieuwbouw als renovatie voor u verzorgen. Onze kennis en ervaring op dit gebied kan u veel geld besparen en wellicht behoeden voor het maken van minder goede keuzes.

Onderhoud/MOP’s 

  • het bepalen van onderhoudsbudgetten;
  • het opstellen van meerjaren-onderhoudsplannen;
  • in bestaande situaties op basis van toekomstige wensen en budgetten mede helpen bepalen en adviseren omtrent reparaties en vervangingen;
  • het beoordelen van onderhoudsrapporten, adviezen en offertes van bestaande partijen.

Uiteraard in samenwerking met de opdrachtgever.